szegi dávid

Szeretettel köszöntöm az oldalamon. A bizalom a páciens és a terapeuta között rendkívül fontos. Itt megtudhat rólam pár fontosabb információt, például, hogy mi a küldetésem, mik az alapelveim, miben tudok Önnek segíteni.

Fájdalommentes élet
problémák okainak célzott kezelése
mozgáskorlátozottság megszüntetése 

ki is vagyok valójában és miben lehetek a segítségükre?

Szegi Dávid vagyok, sportmanuálterapeuta - gyógymasszőr, akinek küldetése az egészség és jólét előmozdítása. Szakmai utam során a Reload Centerben szereztem tanúsítványaim, ahol Pálinkás Viktor, kiváló fizioterapeuta irányításával mélyítettem el tudásomat.

Budapesten, nemzetközi oklevéllel rendelkező oktató, Michal Vékáš, Dip.BmP, D O. CMT,Certified in Chiropractic manipulative therapy Registered’Bodymaster method®’ practitioner , at Oxford University Sports , Accredited by STO, Jackdaw Lane, Iffley Road, Oxford, Oxfordshire OX4 1EQ irányítása alatt elvégeztem az SMT Sportmanuálterápia mesterképzést. Sikeres vizsgámat követően SMT Sportmanualterapeuta képesítést szereztem. Ennek köszönhetően mégzéleskörűbb ismeretekkel rendelkezem a mozgásszervi problémák kivizsgálásában és kezelésében. Ez az átfogó képzés lehetővé tette számomra, hogy alapos kivizsgálásokat végezzek el (neurodinamikai, ízületi, izomfunkció, izomreflex, diferenciál) és személyre szabott kezelési terveket állítsak össze, ezáltal hatékonyan támogathatom pácienseim gyógyulását és egészségük megőrzését.

A szakmai fejlődésemnek köszönhetően magabiztosan kínálom Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatásokat. Hiszem, hogy a testünk és szellemünk harmóniájával elérhetjük az optimális egészséget. A tapasztalatok, amiket a Reload Centerben szereztem, lehetővé teszik számomra, hogy személyre szabott, hatékony terápiás megközelítéseket alkalmazzak.

Az személyes tapasztalatoknak köszönhetően, mivel saját fiatal korig visszanyúló mozgásszervi problémáimmal küzdöttem, mélyen megértem azokat a kihívásokat, amelyekkel járnak. Az én történetem ihlette szolgáltatásaimat, melyek célzott kezeléseken és gyógyszerek nélküli megközelítéseken alapulnak. Az elkötelezettségem azon nyugszik, hogy segítsek Önnek és másoknak a fájdalommentes és mozgékony élet elérésében.

Az elkötelezettségem az Ön egészsége iránt vezérel, és minden erőmmel azon vagyok, hogy támogassam Önt az optimális mozgásszabadság és fájdalommentes élet elérésében. A személyes találkozások alkalmával, vagy akár online konzultációk során is igyekszem figyelembe venni az egyedi igényeket, hogy a terápia teljes mértékben az Ön szükségleteire szabva történjen.

A weboldalamon részletes információkat találhat az általam nyújtott szolgáltatásokról, valamint hasznos tippeket és tanácsokat az egészség megőrzéséhez. Köszönöm, hogy megtekinti weboldalamat, és remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt elinduljunk az egészséges élet felé vezető úton!

Szolgáltatásaim

Foglaljon időpontot

...tapasztalt terapeuta, modern technikák, hatásos kezelések