Kinesiology tape

A kineziológiai tapasz egy innovatív terápiás eszköz, mely széles körben alkalmazható a mozgásszervi problémák kezelésében és a rehabilitáció támogatásában. Ez a rugalmas textil tapasz különböző módon hat a testre, miután felhelyezik a bőrre. Segít a ízületek stabilizálásában, enyhíti az izmok és ízületek terhelését, lazítja és rögzíti az izmokat, elősegíti a vérkeringést és a nyirokfolyadék áramlását.

A kineziológiai tapasz alkalmazása sokféle lehet: hatékony megoldást nyújt váll-, hát- és térdfájdalmakra. Szintén használják boka-, csukló- és nyakproblémák esetén. Gyors megoldást biztosít a teniszkönyök és golfkönyök kezelésében. A könnyű anyagból készült tapaszt könnyen felragaszthatják a test kívánt részére. Sporttevékenységek során is használható, támogatja a teljesítményt és segít megelőzni a sérüléseket.

A terápiás hatás elérhető a tapasz felhelyezésével, alkalmazva a megfelelő technikákat. A tapasz gyorsan népszerűvé vált a sportorvoslás területén, mert könnyen alkalmazható, és hatékony és fájdalommentes megoldást nyújt a mozgásszervi problémák kezelésére, valamint javítja a szervezet teljesítményét.

Foglaljon időpontot

...tapasztalt terapeuta, modern technikák, hatásos kezelések

Kérdése van?